jump to navigation

Emäksiset mineraalit ja terveys 04/05/2010

Posted by Ilkka Pekanheimo in Uncategorized.
trackback

Alkalarkin mineraalit

Tärkeä terveysasia ovat emäksiset mineraalit. Harvat ovat niistä kuulleet. Niiden on osoitettu pienentävän riskiä sairastua syöpään, niveltulehdukseen, osteoporoosiin, sydän- ja verisuonitauteihin jne.

Ellet nauti päivittäin riittävästi emäksisiä mineraaleja, saattaa se olla suurin virhe, minkä voit tehdä terveydellesi. 99 % meistä ei koskaan saa tarpeeksi niitä. AD-Luxin terveystuote tähän tarkoitukseen on Alkalark. Se tekee antioksidanttista vettä. Se on rekisteröity EU:ssa lääkintälaitteeksi. Se ei vielä yksistään riitä.

Pizzaa, kahvia, paistettuja ruokia, suklaata, virvoitusjuomia, alkoholia, valkoista leipää, juustoa, mikroaterioita ja transrasvoja sisältävä ruokavalio ja siihen lisättynä stressaava elämäntapa, saasteet, kemikaalit ja myrkyt, merkitsee sitä, että kehomme on koko ajan äärirajoillaan, kun yritämme selvitä happojen hyökkäyksestä.

Coca-Colan pH on pH 2,5. Se on 500 000 kertaa happamampi kuin neutraali vesi. Yhden kolalasillisen nauttimisen tasapainottamiseksi sinun tulisi juoda 32 lasillista neutraalia (pH 7) vettä. On kuitenkin epäterveellistä juoda noin monta litraa vettä päivässä etkä edes pystyisi siihen. pH-asteikko auttaa ymmärtämään, kuinka lihaa, meijerituotteita, virvoitusjuomia ja alkoholia sisältävä ruokavalio on erittäin haitallista terveydellemme.

Neljä tärkeintä emäksistä mineraalia ovat kalsium, magnesium, kalium ja natrium. Näitä on runsaasti tuoreissa, vihreissä vihanneksissa. Näitä pitäisikin syödä runsaasti päivittäin. Näitä sisältää myös Alkalark-vesi.

Yhdessä D-vitamiinin kanssa alkalinen ruokavalio saattaa olla tärkeämpi asia kuin kuvitteletkaan. Molemmista tulee jatkuvasti uutta tutkimustietoa. Kannattaa pysyä ajan tasalla. Vaikka et selviäisikään elämästä hengissä, kannattaa kuitenkin yrittää pidentää elämääsi. Mitä pitempään pystyt lukemaan tätä blogia, sitä parempi sinulle.

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: