jump to navigation

Kesäkiireitä, lämpöä ja valoa 05/08/2010

Posted by Ilkka Pekanheimo in Asuntomessuvalaistus, Positiivinen elämä, Valaistuksen laatu.
trackback

Lämpöä on riittänyt kaikille, ja myös valoa. Olkaa siitä onnellisia, ellei sitten myrsky ole puolestaan sammuttanut valojanne. Viime viikolla asuntomessumatkalla oli tien varsilla tuhansia kaatuneita puita ja sähköt poikki monessa talossa.

Siitäkin kannattaisi etsiä valoisia puolia, kuten tässä palloiluvideossa lauletaan. Jos asennoituu vaikeuksiinsa positiivisesti, kestää vaikeudet paremmin. Vaikeudet on tehty voitettaviksi. Elämä on joskus vaikeaa, joskus helppoa. Sellaista elämä on.

Yritän yhdistää lomaa ja työtä, jompi kumpi siitä aina kärsii. Jos työnteon mieltää harrastukseksi, voi siitäkin nauttia, koska lomalla voi tehdä työtä – eikun harrastella. Hyvä näinkin.

5.8. minua haastateltiin Radio Savoon päivänvalosta ja messuvalaistuksesta. Radion nettisivulla on hyvä artikkeli otsikolla ”Pirteyttä kodin päivänvalovalaistuksesta”.

13.8.  lähden Kuopion asuntomessuille kolmeksi päiväksi. Se on aina elämys. Siellä pidetään samalla täyden spektrin päivänvalon kansainvälinen kongessi. Kaukaisimmat vieraat ovat Uudesta Seelannista ja Kiinasta, lähimmät Ruotsista, Tanskasta ja Saksasta. Vieraille voin ylpeänä esitellä Suomen kauneinta luontoa Kallavedellä ja sen rannoilla sekä myös parasta kodin valaistusta asuntomessuilla. Messut loppuvat 15.8.

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: