jump to navigation

Elokuuta on vielä paljon jäljellä, valoa riittää 17/08/2010

Posted by Ilkka Pekanheimo in Asuntomessuvalaistus, Uncategorized, Valaistusmessut.
trackback

Viime viikonloppuna päättyivät Kuopion asuntomessut. Kuopioon olin kutsunut ystäviäni Uudesta Seelannista, Kiinasta, Saksasta, Tanskasta ja Ruotsista. Heitä kaikkia kiinnosti päivänvalo ja runsaasti sitä tietoa messuilla saikin. Tässä on palautetta Tobyltä:

Thank you for a fantastic time in Finland!! We really appreciated it very much. Sun (from China) told me it was an exceptional experience for him and that he loved the food so much. It felt like being on a perfectly organized party with friends while still being very professional at the same time. It is some fine experience – especially the Sauna – something we will cherish for the rest of our lives! Thank you for this and making this such a memorable event.

Ja juuri parahiksi tuli tämä Newsweekin artikkeli, jossa Suomi rankattiin maailman parhaaksi maaksi. Sen nuo ystävämme vahvistivatkin.

Puijon näkötorni

Kuopiossa piti asuntomessujen lisäksi vierailla myös Puijon näkötornissa. Kyllä näkyikin.

Valmistaudun nyt 1.-5.9. pidettäville Habitare-Valomessuille Helsingissä. Katso lisää tästä. Mutta sitä ennen ensi torstaina menen laulamaan kuoroni kanssa Turun Samppalinnan maauimalaan. Siitä tulee hauska tapahtuma. Ensi viikon keskiviikkona on odotettavissa pieni, mutta aina hauska purjehdus Merisissillä.

Mieleeni tuli juuri vanha ja perin visainen kysymys ja haluan siirtää sen myös sinun mieleesi: Miksi kana ylitti tien? Löysin Wikipediasta 244 vastausta, mutta en yhtään samanlaista, joka on minun vakiovastaukseni. Se on tässä viimeisenä.

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: